NPOST | Na përnime jemi gjithkah

Apply for job

Please enter correctly all your informations.
Your data will be processed only by our agents for the purpose of review, analysis, statistics and further contact.

Pozita të hapura momentalisht

Praktikante në Call Center (2 Pozita)

    Me rastin e aplikimit konfirmoj se te dhenat e plotesuara jane te sakta dhe se ne qoftese pranohem ne pune konfirmoj te sjelle deshmite e nevojshme sic jane patent shoferi, konfirmimi i vendbanimit si dhe konfirmim nga gjykata se nuk jam i denuar ose ne procedure gjygjesore. Kur ju klikoni butonin 'Apply' you agree that E N L.L.C. process your data. Your data administrator is E N L.L.C. - Prishtina. The personal data provided here will be processed for the purpose of review, analysis, statistics, or various contact by the administrator of this site.