NPOST | Na përnime jemi gjithkah

Name: P-ENLLC / Nickname: NPOST

City: Prishtinë · 10000
Address: Veternik, Isak Lutolli

  • Open: from 7:00AM to 16:00PM
  • Weight: Max. 25 kg, 41 × 38 × 64 cm
  • Payment method: Kartelë bankare ose para në dorë

5 / 5. Vlerësime: 1

Përshkrimi i N'Postomatit

Kur ju porositni online, shitësi regjistron porosinë në sistemin e NPOST-ës dhe juve automatikisht do të ju vije një SMS si dhe në Viber për mënyrën e preferuar të pranimit.

If you want to receive it at home from the postman.
Or to bring your order to Postomat.

Gjithashtu ju do të keni mundësi që edhe në rast se nuk mund ta pranoni porosinë në shtëpi , të udhëzoni postierin që pakon tuaj ta dorëzon në Postomatin më të afërt për ju.

NPOSTA works from 9:00AM to 17:00PM