NPOST | Shërbimi Postar më i besueshëm në Kosovë

Dërgesa të shpejta

Teknologji inovative

Mbështetje 24/7

Çmime të arsyeshme

Ne kemi një gamë të gjerë të zgjidhjeve për biznesin tuaj

Ne ofrojmë të gjitha llojet e shërbimeve të logjistikës, duke zbatuar një standard uniform të cilësisë dhe teknologjive të shërbimit ndaj klientit.

Gjurmimi është i lehtë
Ju mund të shikoni të gjithë procesin me vetëm një numër

Operim në të gjithë rajonin e Kosovës
Ne operojmë në zona të shumta për marrjen dhe dorëzimin e produktit

Zgjidhje dhe ekspertizë speciale
Ekip profesional dhe i shpejtë në 24/7


Si të dërgoni porosi

01 Regjistrohuni tek ne

Plotësoni formularin e aplikimit me të dhënat e juaja
Regjistrohuni

02 KONTRATA E SHËRBIMEVE

Lexoni dhe pajtohuni me kushtet e shërbimit dhe nënshkruani kontratën tonë të shërbimit.

03 FILLO DËRGESEN

Thjesht dorëzoni produktet nga vendndodhja juaj e preferuar dhe ne do të kujdesemi për pjesën tjetër.

Cili është shërbimi yt?

NPOSTA ju lehtëson punën e biznesit tuaj duke transportuar produkte të madhësive të ndryshme në të gjithë rajonin, tani edhe me POSTOMATET tona ne jemi më të shpejtë dhe më të mirë se kurrë, kontakto me neve dhe eja të bashkëpunojmë.

HEJ!

A don me punu NPOST?

Në planet për zgjërimin e kapaciteteve për vitin 2021, ekipes tonë i duhen edhe 15 postier te ri në shpërndarje në tërë Kosovën.

Vetura të reja

Pagë konkuruese

Pagë mujore dhe bonuse

Porosi të mëdha