NPOST | Shërbimi Postar më i besueshëm në Kosovë

Emri: P-ENLLC / Pseudonimi: NPOST

Qyteti: Prishtinë · 10000
Adresa: Veternik, Isak Lutolli

  • Hapur: 09:00AM deri në 17:00PM
  • Pesha: Max. 25 kg, 41 × 38 × 64 cm
  • Mënyra pagesës: PayBy.Link

4.4 / 5. Vlerësime: 9

Përshkrimi i N’Postomatit

Kur ju porositni online, shitësi regjistron porosinë në sistemin e NPOST-ës dhe juve automatikisht do të ju vije një SMS si dhe në Viber për mënyrën e preferuar të pranimit.

Nëse dëshironi që ta pranoni në shtëpi nga postieri.
Apo që porosinë tuaj të ua sjellim në Postomat.

Gjithashtu ju do të keni mundësi që edhe në rast se nuk mund ta pranoni porosinë në shtëpi , të udhëzoni postierin që pakon tuaj ta dorëzon në Postomatin më të afërt për ju.

NPOSTA punon nga ora 08:00AM deri në 17:00PM