NPOST | Shërbimi Postar më i besueshëm në Kosovë

Filloni të punoni me NE, lehtësisht

Ju duhet vetëm të regjistroni llogarinë tuaj të biznesit apo individuale duke u regjistruar me numrin tuaj të telefonit në , pastaj definoni adresën tuaj të mbledhjës së porosive dhe filloni të dërgoni porosi me ne, është e lehtë. Në rast se keni ndonjë veshtirësi kontaktoni qendrën tonë të thirrjes apo këshilltarin tuaj të biznesit në NPOST që të ju ndihmojnë. Gjithashtu në dispozicion është edhe info kanali ne Youtube i cili posedon video informuese se si të punoni me N’PORTAL.
Kanali në Youtube